Pályázat | Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Program (2022/2023)

június

02.

pályázat

A PTE Tehetségtanácsa idén is meghirdette tehetséges, szakterületükön legkiválóbb hallgatói számára a PTE Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Programot (KITEP). A Program részeként olyan kiemelkedő ösztöndíjat (havi 80.000 forintos támogatást), tutori támogatást, egyéni készség- és képességfejlesztő szolgáltatásokat, valamint kiemelkedő szakmai lehetőségeket nyújt a hallgatók számára, amelyek segítik tehetségük kibontakoztatását, a legtehetségesebb hallgatók egyetemi oktatóvá és kutatóvá válását. A pályázathoz kapcsolódó minden információ és dokumentáció elérhető itt.

A pályázók köre: 
Az Ösztöndíjra jelentkezhet a PTE minden aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, teljes idejű, alapszakos, mesterszakos vagy osztatlan képzésben részt vevő nappali tagozatos hallgatója, aki tanulmányait nem szüneteltette két szemeszternél hosszabb időszakra, rendelkezik legalább két lezárt félévvel és az ösztöndíj időtartamára a PTE-vel hallgatói jogviszonyát fenntartja. A keresztfélévben végző, alapképzésben résztvevő hallgató tagja maradhat a programnak, amennyiben keresztfélévben mesterszakon a Pécsi Tudományegyetemen folytatja tanulmányait. 

A pályázás benyújtásának módja, csatolandó dokumentumok: 
A pályázatokat a PTE kizárólag elektronikus úton, az internetes pályázatkezelő rendszerén keresztül fogadja, melyet az alábbi linket lehet elérni: https://kitep.pte.hu/   

A pályázatok benyújtásának határideje: 2022. július 1., péntek 23 óra 59 perc

Részletek itt.